De flesta som näthatar är Sverigedemokrater

Ett parti som lägger sin kraft på internet med fake-news och grova rasistiska tillmälen (Källa: Aftonbladet och Aftonbladet) kan inte tituleras sig demokratiskt parti. Vi har tidigare sett ett parti snarlikt SD vinna val med en mänsklig tragedi av 60 miljoner döda som följd. De gasade ihjäl och dödade människor som inte hade “rätt” härkomst, politisk åsikt eller något annat partiet inte tålde. De dödade också människor med olika handikapp, de gjorde ingen skillnad på man, kvinna eller barn. In i gaskammaren och stäng dörren handlade det om. Efter kriget gick folk ut i stora demonstrationer och ropen skallade “ALDRIG MER”.

Vad är skillnaden

Folk glömmer fort, några generationer och “de” börjar accepteras igen. När det sker i ett litet land som Sverige kan de knappast hota omvärlden och än mindre verkställa hoten att gå in i andra länder med ond bråd död efter sig. Men de kan ställa till det i Sverige med en syn som Åkesson inte visat men väl hans anhängare ute på nätet. Vill man veta vad SD egentligen är ute efter skall man läsa det mycket grova rasistiska näthatet. Man får en rejäl omgång i återblick mot Nazitysklands härjningar mot det egna folket men i huvudsak mot andra folk. Det är ingen stor skillnad mot vad SD:are skriver på nätet idag och det nazisterna stod för i Tyskland. Hatet mot andra folkslag och politiska åsikter är så grovt och så starkt att man kan inte ta miste på vad SD egentligen vill.

Var kommer de ifrån

Sverigedemokraterna bildades den 6 februari 1988. Partiets grundare utgjordes av personer som varit verksamma i nationalistiska och rasistiska organisationer, som Framstegspartiet, Sverigepartiet, vit makt-rörelsen, Demokratisk Allians (en proamerikansk och antikommunistisk rörelse på högerkanten), Nordiska rikspartiet och Bevara Sverige Svenskt (BSS). Det var dock i huvudsak BBS som bytte namn till Sverigedemokraterna. I det nybildade partiet ingick personer från allehanda nazistiska och högerextrema rörelser:
Leif Ericsson från bla Bevara Sverige Svenskt, Anders Klarström från det nazistiska, Nordiska Rikspartiet, Sven Davidson från Bevara Sverige Svenskt, Ulf Ranshede, Gustaf Ekström, Svenska Nationalsocialistiska Partiet (SNSP) och är en Waffen-SS-veteranFritz Håkansson från nazistpartiet Nordiska Rikspartietoch många fler.
Partiet har under åren haft en mängd nazister och högerextrema personer i sina led och deltagit och gjort saker under sin historia som skulle kunna skrämma bort vem som helst.
Läs mer här: https://sv.wikipedia.org/wiki/Sverigedemokraternas_historia
När Jimmy Åkesson valdes till partiordförande började partiet en mycket medveten avtvättning av tidigare historia med syftet att bli mer framgångsrik i demokratiska val, man kröp alltså ner under den politiska radarn.

Partiet kryper under radarn

För att kunna vinna val visar alltså SD inte sitt rätta jag utåt. Man vill inte visa att man egentligen hyllar Hitler och hårda tag mot folk som inte kommer från Sverige, som inte ser ut som “oss” eller folk som har andra politiska åsikter. Åkesson har mycket smart dragit ner partiet under radarn så att de ser någorlunda accepterade ut. Men då och då ser radarn det verkliga SD med mycket grov rasism och hat som inte ligger långt efter förr i tidens nazister. Oftast sker detta på nätet men tidvis också i andra sammanhang. Åkesson är snabb att dölja fadäserna genom att låta de utpekade avgå från sina poster. Faktum kvarstår dock att de fått sitta där tills deras alias på nätet upptäcks eller tills de glömt av sig och en groda hopp ur deras munnar. Åkesson låter alltså dessa element verka inom sitt parti tills de avslöjas. Det kan helt enkelt inte vara så att dessa personer inom SD kan hålla tyst med sina verkliga åsikter och avsikter. Åkesson vet mycket väl att dessa finns inom SD och han gör inget för att stoppa dem. Svaret på varför han inte gör något åt det är enkelt, han sympatiserar med dem! SD är ett främlingsfientligt parti men inte bara det, de är fientliga mot andra politiska åsikter, de är fientliga mot folks utseenden, de är fientliga mot en del bostadsområden och de ger inte mycket för andras yttrandefrihet. De är i stort sett fientliga på samma sätt som vilka nazister som helst under 1900-talet. Det syns trots att Åkesson kryper med sitt parti under radarn.

Vilka stödjer SD

Vill man veta vilka som stödjer SD läser man på nätet. Det är oftast de som skulle förlora på en SD-valvinst som röstar på dem. Det är svårt att förstå att det är på det viset men exakt detsamma var det när Hitler vann valet i Tyskland 1933. De flesta som röstade på Hitler var de som sedan fick lida under Hitlers politiks gärning. De som röstade då och som röstar på SD nu är de fattiga och ofta utslagna människorna. Men också vanliga människor som inte orkar tänka färdigt utan stoppar sin tankeförmåga vid tanken att SD skall få bort “utlänningarna”. Om SD skulle vinna valet kommer dessa att bli mycket chockade över det som kommer att hända “för det var ju inte så det var tänkt” men så blir effekten om man inte tänker efter före. De som stödjer SD är alltså de som är fattiga, utslagna och de som inte förmår sig “tänka färdigt”. De får också röster från förmöget håll. Det är de förmögna helyllesvenskarna som egentligen är SD:s målgrupp för framtiden precis som helylletyskarna var nazisternas målgrupp.

Hur stoppar man SD-nazisterna

Det effektivaste sättet att få stopp på det nazistiska SD är att få stopp på näthatet. Faller näthatet faller också SD, det låter för enkelt men så enkelt är det. Vi måste alltså införa lagar och regler som sätter stopp för dessa galningar innan de förstör vårt land på samma sätt som galningarna i Tyskland förstörde inte bara Tyskland utan hela Europa och stora delar av övriga världen. En röst på SD är en röst på undergång!