Ebba Busch vill bara ha hederliga frågor

När journalisten Anna Hedemo frågar Ebba Busch varför hon lovade sina väljare saker hon inte kunde hålla tyckte Ebba Busch att det var en ohederlig fråga. Det vi skulle vilja fråga Ebba Busch är vad som är hederliga frågor.

Sanningen i Ebba Buschs tramsande är att hon bara vill ha frågor som bejakar hennes idéer. Eller med andra ord, hon vill ha ett system som i Ungern där media inte vågar ställa obekväma frågor till makthavarna för då kan de bli av med jobbet eller i värsta fall hamna i domstol.

Ebba Buschs agerande visar att hon i princip är för diktatur. Det är inte överraskande för KD:s politik har alltid varit extremhöger nära gränsande till nazister. Det är därför KD går bra ihop med SD. Speciellt nu när Ebba Busch sitter i knät på Jimmy Åkesson.

Även Ulf Kristersson har antytt liknande åsikter som Ebba Busch i frågan om obekväma frågor om han än inte uttryckt det rakt ut som Ebba Busch. Detta är skrämmande för det visar att steget från demokrati till diktatur inte är så långt. Kanske har vi redan tagit de första stegen mot ett tystare samhälle med uppvikta kragar och smygande i gränderna för att inte råka ut för makten.

1:08 in i videon:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer