I Uganda är det dödsstraff mot homosexualitet

Det är svårt att första hur man överhuvudtaget kan förbjuda en läggning. En läggning är man född med och går inte ändra på. Försök har gjorts i århundraden med att “bota” homosexuella. De senaste decennierna har forskare i olika länder försökt medicinera bort homosexualitet utan att lyckas. Vissa har använt avancerad terapi med hypnos utan att lyckas.

De lyckas inte “bota” homosexuella därför det är en medfödd läggning. Även genialitet är medfött eller andra förmågor som inte går att medicinera bort utan att göra offret till en lallande idiot.

Uganda har dock hittat ett sätt att “bota” homosexuella, de har infört dödsstraff. Att avrätta homosexuella “botar” den homosexuelle genom att denne inte överlever. Lagen är alltså till för att skrämma homosexuella till tystnad och att gifta sig med en av motsatt kön för att inte riskera ens misstänksamhet om homosexualitet.

Orsaken till att Uganda så hårt vill undertrycka homosexualitet kan bero på att landets ledning vill få bort ögon från deras egen homosexualitet. Det skulle inte förvåna oss ett dugg om Ugandas ledare “Yoweri Museveni” själv är homosexuell.

Yoweri Museveni har tidigare lagt sig i hur folk har sex, bland annat ville han förbjuda oralsex. “Munnen är till för att äta med” har han sagt medan de flesta andra ute i världen säger att munnen har många uppgifter som att prata med, andas med och är dessutom en viktig del av människans sexuella attribut.

Lösningen på “problemet” homosexualitet är enkel låt alla leva som de är så länge det inte skadar någon! Men för att det skall gå att genomföra krävs frihet och det är det mycket få länder i världen som har.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer