Jimmy Åkesson använder hot mot regeringen

Att SD använder sig av hot mot regeringen är inget som överraskar för de som känner till nazismens historia. Det gäller även de kostymklädda nazisterna som bytt kategori till Nationalistiskt socialkonservativt parti som SD gjort.

Sverige har ordförandeskapet i EU. Mitt i detta skämmer Jimmy Åkesson ut regeringen med sitt tjat om att lämna EU. Ulf Kristersson får faktiskt skylla sig själv som lierat sig med nazister som till varje pris vill genomföra sina aggressiva och destruktiva planer för Sverige. Om det genomförs kommer regeringspartierna, dvs SD:s svans, att inte bara få SD mot sig, minst sagt.

Det enda Ulf Kristersson kan göra i nuläget är att riva upp Tidöavtalet och utlysa nyval. Det vill å andra sidan inte Liberalerna och KD för om det blev nyval hamnar de med stor sannolikhet utanför Riksdagen dessutom är Ulf Kristersson så het på att få vara statsminister att han hellre samarbetar med hotande nazister än att utlysa nyval. Det ser illa ut för Sverige nu!!

Sverigedemokraterna (SD) är enligt sig själva alltså ett nationalistiskt socialkonservativt parti. Nazistiskt parti betyder på Svenska “Nationalsocialitstiskt parti” vilket betyder det samma som “Nationalistiskt socialkonservativt parti” om vi också ser till de Tyska nazisternas agerande under 30-talet och fram till 1945. Hur det gick med dem sedan det vet vi sedan länge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer