Nya spionlagen stoppar en publicering

För första gången stoppas en publicering pga den nya spionlagen, en lag som är ett flagrant brott mot yttrandefriheten. Ett annat problem är att man inte vet var gränsen går och därför stoppar mer yttrandefrihet än vad som behövs.
Sverige går nu med raska steg mot nazism ledd av Sverigedemokraterna vilket var väntat av de som kan använda huvudet, resten röstar på nazisterna i form av SD. Frågan är när det kommer en lag som säger att alla hem skall ha ett porträtt av kungen på väggen och en flaggstång på tomten med en lag att alltid flagga när kungen fyller år? Det är vad Sverigedemokrater jag talat med sagt till mig skall komma.

Det märkliga med detta publiceringsstopp är att det skulle gälla problem Ukrainas armé har. Det handlar alltså inte om Sverige utan ett annat land. Jag frågar mig då om vi inte heller får skriva om Nordkoreas armés problem? Förmodligen gäller inte nya lagen Nordkorea eller andra länder som USA tagit avstånd från utan bara sådant USA är för. Det är sjukt att se vår bruna regering krypa inför andra makter på detta vis, nej tacka vet jag Olof Palme som kallade dem för “Satans mördare”. Det var tider av Svensk stolthet då vi inte kröp för någon utan stod upp för vår yttrandefrihet och alliansfrihet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer