Så här får man stopp på gängkriminalitet

Så här får man stopp på gängkriminalitet

Gängkriminalitet står i sin början av utvecklingen. Nyligen träffades små barn av förlupna kulor från en kriminell knäppskalle som var ute och sköt med sitt olagliga vapen. Tidigare sköts en polis av samma orsak. Flera har under åren fått sätta livet till under dessa knäppskallars livsfarliga lekar. Myndigheterna har jobbat hårt för att få fast de skyldiga med blandad framgång.

Gängkriminalitet handlar som en enda person

Skjutningarna sker nästan undantagslöst nu för tiden av kriminella gäng och det är väl planerat med flera “ledare” i gängen inblandade. Gängen är i sin struktur uppbyggt på så vis att de var och en är en enda homogen kriminell grupp. Allt som händer i dessa grupper förgrenas ut till alla i grupperna. Ingen vågar “gola” någon och alla är oskyldiga som små lamm när de “åker fast”. Vittnen skräms till tystnad och ofta används minderåriga till att utföra brotten. Det kan till och med vara så att man använder minderåriga till att avrätta folk. Orsaken till att använda minderåriga är att de inte kan straffas. I och med att dessa galningsgäng klarar sig undan utan att straffas avtrubbas de från vad de kan göra. Det kan till slut utmynna i öppna gatustrider mot poliser och som sedan försvaras av toppadvokater. Om man inte får stopp  på de kriminella gängen i tid kan de sakta mer eller mindre bli en samhällsinstitution med egna toppadvokater, egna företag, egna politiker på toppnivå och en egen milis som åker runt och sätter skräck i folk nästan utan att myndigheterna ingriper. Jämför med de kriminella MC-gängen, de har nästan blivit en del av vårt kulturliv och på gränsen till att accepteras. Det är en utveckling folket inte alls vill se, något måste göras och det fort!

Finns bara ett sätt att få stopp på det

Enda sättet att få stopp på en extraordinär galopperande gängutveckling är att sätta in en en “extraordinär galopperande” insats mot dem. Det håller inte att bara ta fast den som höll i vapnet, hela grupper måste tas fast!
Polisen vet mycket väl vilka som ingår i dessa gäng. Slå till mot alla utan begränsning, “sy in” hela familjer om de ingår i det kriminella nätverket. Omhänderta barnen och sätt fotboja på de som figurerar eller figurerat i utkanten av gängen. Sluta tramsa med att man inte vet vem som verkställde själva brottet. Dessa gäng är homogena som en man och alla är lika mycket inblandade i brotten som sker. Döm ut samma straff till alla när ett brott begås som om det var en person för det är så gängen fungerar. Tar man en står det åter en och väntar på “sin tur” att skjuta någon. Det tar aldrig slut om man inte “syr in” alla på en gång och delar ut samma straff till alla i gängen. Om en gängmedlem skjuter en person och får 15 år i fängelse skall alla i hela gänget få 15 års fängelse. Det är det enda som biter på dem och om man inte gör så “står det åter en och väntar på sin tur att skjuta någon”. Målet skall vara att det inte skall kunna stå en åter att vänta på sin tur att skjuta, det skall ta stopp redan efter första brottet.

Nu har skjutningarna nått ut till folket

Kulorna från de kriminellas vapen har nu börjat nå fram till det oskyldiga folket. Det är illa nog att de skjuter ihjäl varandra men som någonstans långt där inne kan accepterats om man inte är så nogräknad för det minskar ner antalet idioter. Men nu har kulorna börjat nå ut till det vanliga folket och det kan absolut inte accepteras någonstans någon gång av någon alls. För att förhindra en fullständig katastrof, som att ett stort antal barn skjuts ihjäl, måste de åtgärder sättas in som förklarats här ovan, inget annat kommer att hjälpa. Tro mig!

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer