SD hånar och sprider desinformation

SD hånar och sprider desinformation om regeringspartierna

SD har en trollarmé som sprider hatiskt budskap med desinformation om de andra partierna, till och med om sina samarbetspartner i Regeringen. När saker sker i hemlighet är SD som vilket nazistparti som helst.

Genom att ta jobb på Sverigedemokraternas kommunikationsavdelning har TV4:s ”Kalla fakta” kunnat visa hur partiet med anonyma konton smutskastar sina politiska motståndare – även de andra Tidöpartierna.

Uppgifterna som framkommit är ”oacceptabla, desinformation och näthat är oerhört allvarligt”, säger L-ledaren Johan Pehrson i en skriftlig kommentar till TV4.

Lena Hallengren, S gruppledare i riksdagen, menar att ”Kalla faktas” avslöjande visar att regeringsunderlagets största parti driver en ”trollfabrik enligt rysk modell”.

– Det Sverigedemokraterna gör är inget annat än desinformation för att manipulera det politiska samtalet och lura det svenska folket, säger hon.

x

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer