Sd sprider hat och det kommer fortsätta

SD:are har någon slags kultur i att sprida hat och det kommer de fortsätta med. Deras trollfabriker skriver illa om andra partier och dess partiledare utom om de de samarbetar med. Mängder av högt uppsatta i SD har tagits med fingrarna i syltburken och inte överraskande nekar de trots övertygande bevisning. SD är snabba med att “utreda” händelserna och i de flesta fall “frikänns” de anklagade. Sverigedemokraterna är ett genuint hatarparti som måste bekämpas om inte för demokratins skull.

Jimmie Åkesson gick med i Sverigedemokraterna 1994, när det fortfarande leddes av en brottsdömd nazist från Nordiska rikspartiet. Fyra år senare, i maj 1998, hade Åkesson avancerat till partistyrelsen. Bland de första beslut denna styrelse tog var att bjuda in SS-veteranen Franz Schönhuber till partiets valkampanj. Schönhuber kandiderade då för det tyska högerextrema partiet Deutsche Volksunion, som senare gick ihop med Nationaldemokratische Partei Deutschlands, ansedd som ideologisk arvtagare till Adolf Hitlers eget Nationalsocialistiska tyska arbetarparti.

Dagens partiledare Åkesson har med andra ord ett direkt, personligt ansvar för att ha bjudit in och välkomnat en av Europas ledande nazister.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer