UFO-ballong

“UFO” som skjutits ner av USA

UFO betyder på Svenska “oidentifierat flygande föremål”. I så måtto att de nerskjutna var oidentifierade stämmer det att det var UFO. Men de var inte UFO i den bemärkelse ordet UFO fått under åren, dvs fenomen i luft och vatten som synts både med ögon, radar och en massa folk på skilt olika platser. De har också setts av både civila och militära piloter och andra som har som yrke att titta ut i atmosfären. Dessa UFO’n är det INTE USA har skjutit ner.

Dålig stil i vanlig ordning

Det är en dålig stil i vanlig ordning att beskylla andra länder för spioneri innan man vet att de nedskjutna ballongerna verkligen är spionballonger. Men det är inte något nytt för USA och dess vapendragare att göra så för det ingår i strategin att smutsa ner länder de inte kan kontrollera. Dessutom skall USA inte gnälla över spioneri för är det någon som kan spionera så är det USA och de gör det också. Inte bara spionerar, CIA har en hel armé av betalda skribenter som skriver på forum och kommentarfälten ute på nätet med syfte att dra till sig en åsiktspotential som kan göra skillnad ute i Världen så som USA vill.

UFO-fenomenen lever vidare

UFO-fenomenen lever tryggt vidare, de skiter högaktningsfullt i vad USA sysslar med. Däremot har Världens länder numera börjat intressera sig för UFO-fenomenet helt öppet. Kanske finns det nu resurser att ta reda på vad det är man ser.

Vad är det folk ser

Skalar man bort lögner och andra påhitt för att få sina sekunder i rampljuset och dessutom skalar bort trovärdiga vittnen som varit ensamma eller bara några om det de sett återstår militär personal, piloter av olika slag, forskare och andra liknade grupper. Det återstår också de som i hundratal på olika platser skilt från varandra bevittnat samma fenomen. Så att de sett något okänt som rört sig i luften står helt klart men frågan är vad är det de sett?

Närmare ett svar än någonsin

Nu när piloter, inte minst militära piloter med avancerade instrument, detekterat flygande föremål och att myndigheter erkänt att de verkligen gjort detta står vi närmare ett svar än någonsin. De nedskjutna ballongerna har med stor sannolikhet flyttat gränsen närmare svaret eftersom de flesta utvecklade länder nu kommer vara extra vaksamma på att hitta, identifiera och skjuta ner dessa ballonger. Kanske försöker de identifiera UFO-fenomen av bara farten men upptäcker att jaktplanen inte kan flyga vare sig så fort eller så högt som verkliga UFO-fenomen klarar. Kanske kan de dock få bra foton på fenomenen så det blir lättare att se vad det egentligen är.

Ronald Reagan

USA’s forne president, Ronald Reagan, sade i FN inför alla hundratals delegater:

Jag tänker ibland på hur snabbt våra olikheter världen över skulle försvinna om vi stod inför ett utomjordiskt hot från utanför den här världen. Och ändå, frågar jag er, finns inte en alien-kraft redan bland oss?
Källa: https://www.cultureready.org/blog/reagans-1987-un-speech-alien-threat-resonates-now
Video: https://youtu.be/e-TgQWVcxU4?t=208

Ronald Reagan flög en gång i ett litet privatjetplan. Plötslig dök ett UFO upp och flög bredvid planet.
https://www.youtube.com/watch?v=e-TgQWVcxU4
Efter den händelsen trodde han på att UFO är främmande farkoster från en annan Värld. Men han blev senare i sitt ämbete tystad att prata om det för han kan framstå som en lallande idiot. Men i FN tog han chansen att på ett mjukt och försiktigt sätt berätta att de kanske redan finns här och vi borde lägga tid på att undersöka fenomenet. Jag håller med!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer