USA-medhållandet i Sverige är bedrövligt

Jag är mäkta imponerad av USA’s kraft. De ord de kablar ut är så starka att vår media går direkt ner på golvet och kryper in i medhållandets varma koja.
Jag lyssnade på hela Putins tal och där fanns en del positiva överraskningar som man inte trodde Putin skulle säga. Där fanns också sådant jag inte tycker om. Men att kalla det historieförfalskning verkar vara hämtat direkt från USA’s trollfabriker. Denna kritik till Svensk media betyder inte att jag håller med Putin eller att jag tycker de har rätt att kriga, tvärt om är krig det värsta tänkbara och kriget måste upphöra omedelbart!
Det jag vill är att kriget, olika tal och annat skall analyseras och undersökas korrekt även om det ibland betyder att vi måste ge Putin lite rätt och inte tro att man har sanningen klar, för det har vi inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer