Fel om sprängda dammen

Fel om sprängda dammen

Först skall sägas att krig är ett jävla elände och det var helt fel av Ryssarna gå in i Ukraina militärt. De borde stått emot USA:s hets som syftade till att Ryssarna skulle börja kriga mot Ukraina. Putin borde fattat det och avstått!

Med ovanstående sagt och att Ryssland ändå började kriga har Ryssland definitivt inget att vinna på den sprängda dammen! Deras skyttevärn har översvämmats som de ägnat ett halvår att bygga. Soldater flydde med vatten upp över midjan och mängder av tunga vapen ligger under vatten. Dessutom tappar de vattenförsörjningen för Krim. Av samma anledning tjänar Ukraina på att dammen sprängdes.

När dammen sprängdes hade Ukraina båtar på plats i dalen som evakuerade invånare. Varför har man tagit mängder av båtar till platser utan vatten? Kan det vara därför att de visste att dammen skulle sprängas?

Men media och många andra KAN inte tänka i de banorna för i deras Värld är Ryssarna ALLTID boven och Ukraina är ALLTID snövit! Det är så det västerländska narrativet är och allt annat är “spridandet av desinformation”.

Det skall ärligt erkännas att vi inte har en aning om vem som sprängt dammen vi drar bara slutsatser ur det som hänt kring dammen.

Tänk själv och sluta sprid desinformation! Det gäller inte minst media!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer